Veronique Roegiers

Veronique is van kinds af aan opgegroeid in de plantenwereld. Ze is heel gepassioneerd door haar job en staat hiervoor bekend in omstreken. Haar plantenkennis is oneindig en Veronique heeft uitzonderlijk veel tuinideeën. De specialiteit van Tuincenter Roegiers is het geven van professioneel advies op maat. Veronique vindt het heel belangrijk om steeds te luisteren naar de klanten en daarbij rekening te houden met de wensen en persoonlijkheid van de klant. Ze vindt het geweldig wanneer ze het resultaat ziet van gerealiseerde projecten. Een klant die tevreden is met zijn/haar tuin, geeft haar voldoening! Veronique is ondernemersgericht en probeert steeds vernieuwing te brengen aan het tuincentrum. Haar doel is om de klanten een leuke ervaring te bieden wanneer ze het tuincentrum betreden. De klant moet bij ons tot rust komen en genieten van een heerlijke, inspirerende omgeving.

Clint

Clint heeft een hele brede plantenkennis en dat straalt hij ook uit. Hij staat steeds klaar om klanten te helpen bij de juiste plantenkeuze en geeft tips en advies. Daarnaast is hij ook een expert in onderhoud. Kwaliteit is een belangrijke waarde bij Tuincenter Roegiers en Clint kan zich daar sterk mee identificeren. Meestal vind je Clint terug in de serre waar hij de planten mooi presenteert en combinaties maakt. Alle planten komen rechtstreeks van de kwekerij en worden dan meteen in de serre op de juiste plaats gezet, rekening houdend met het licht. Clint ontfermt zich ook over het Weber assortiment. Hij zet de barbecues in mekaar en geeft klanten tips. Heeft u vragen over de vijver? Dan is Clint ook de geschikte persoon om hierbij te helpen.

Davy

Davy werkt al 5jaar bij Tuincenter Roegiers en werkt heel graag buiten. Hij heeft groene vingers en is specialist in het maken van prachtige plantencombinaties. Davy houdt zich dagelijks bezig met onderhoud, maar staat steeds ook met een glimlach klaar voor advies. Hij is ook verantwoordelijk voor het magazijn en zorgt daarbij steeds voor een goede opvolging van de bestellingen. Wil je graag je bloembakken vullen met plantjes? Breng ze mee naar Tuincenter Roegiers en Davy zal ze met heel veel plezier vullen!

Catherine

Catherine is gespecialiseerd in decoratie en interieur. Ze is heel creatief en houdt van het maken van bloemstukken en sierkransen. Ze is ook steeds actief bezig met het reorganiseren van de home&deco afdeling. Op zoek naar een leuke cadeautip? Catherine schiet je hierbij te hulp. Je kan Catherine ook achter de kassa vinden waar ze de klanten steeds met een brede glimlach bedient. 

Mireille

Tijdens de Corona periode kon het team wel een extra handje hulp gebruiken. Naar aanleiding daarvan kwam Mireille recent het team versterken. Aanvankelijk ontfermde ze zich hoofdzakelijk over het verwelkomen van de klanten waarbij ze de klanten strikt wees op de Corona richtlijnen in de winkel. Dit was essentieel tijdens deze periode. Al gauw bleek dat Mireille een grote liefde heeft voor natuur en dieren. Ze is ook altijd heel opgewekt naar de klanten toe! Mireille is een harde werker en zal zich voortaan ontfermen over de nieuwe dierenafdeling. Mireille staat te popelen om advies te geven voor jullie trouwe huisdieren. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Cookies toe te staan. Meer informatie