Volop Voorjaar!

 

Onze nieuwe folder boordevol promoties is binnen. Van donderdag 20 mei tot en met woensdag 26 mei kan je bij ons in het tuincentrum tal van kortingen versieren. Nu reizen nog niet direct mogelijk is kan je misschien de Provence naar jouw tuin halen met de prachtige Lavendel. We zetten graag ook nog enkele andere zomerbloeiers in de kijker zoals de Trosroos en de Lupine. Wie liever de festivalsfeer naar zijn tuin wil halen kan gaan voor een olijfboom op stam in combinatie met siergrassen en gezellige partyverlichting. Tot slot kan je ook zelf gezonde snacks kweken in jouw moestuin met pluktomaatjes en snackkomkommers. Benieuwd naar onze acties? Lees dan zeker verder.

Ontdek onze folder

Provence in uw tuin.

 

Niet iedereen ziet het al zitten om deze zomer op vakantie naar het zuiden te gaan. Gelukkig is het steeds mogelijk om de zuiderse sferen naar jouw tuin te halen. Met de Lavandula Angustifolia haal je een stukje Provence naar jouw tuin. De heerlijk geurende zomerbloeier werkt daarbovenop als een magneet voor bijen en voegt prachtige kleuren toe aan de tuin. Wie deze zomer nog meer geuren en kleuren aan zijn tuin wil toevoegen kan ook kiezen voor prachtige trosrozen of de Lupine die opvalt dankzij zijn mooie tros bloemen.

Festivalgevoel

 

Onze festivalzomer ziet er rooskleuriger uit dan vorig jaar. Wie niet kan wachten tot 13 augustus kan nu al de festivalsfeer naar zijn tuin halen. De Olea Europaea, een olijfboom op stam, brengt het festivalgevoel meteen naar een hoger niveau. Ook siergrassen brengen heel wat sfeer, zowel binnen als buiten. Zeker in combinatie met een trendy sierpot is een siergras een mooie aanwinst. Voor diegenen die hun festivaltuin helemaal willen afwerken hebben we ook hippe sfeerverlichting en moderne terrastafeltjes.

Gezond snacken

 

Velen zijn druk in de weer om hun zogenaamde ‘summerbody’ klaar te stomen voor de zomermaanden. Velen verliezen de moed omdat ze dan hun geliefde snacks niet meer naar binnen mogen spelen. Gelukkig kan je zelf gezonde snacks in jouw eigen tuin kweken. Snackkomkommers, plukpaprika en pluktomaatjes kan je zo van de plant plukken en opeten. Het perfecte alternatief voor een zak chips. Daarnaast kan je ook tal van kruiden zelf kweken in jouw moestuin om jouw dieet wat extra pit te geven.

Gouden tip van Veronique!

 

Bijen zijn van primordiaal belang voor een gezonde tuin. Eerder vermeldden we al dat lavendel een echte bijenmagneet is maar je kan nog veel meer doen om de beestjes naar jouw tuin te halen. Ook salie en klokjesbloemen trekken bijen aan en bloeien volop in de zomer. Wie eens iets anders zoekt dan planten kan dan weer gaan voor een insectenhuis met solarverlichting. Want niet alleen bijen zijn van groot belang, ook tal van andere insecten zijn meer dan welkom in de tuin. Neem zeker een kijkje in onze nieuwste folder en hopelijk tot binnenkort!

 

 

 

Ontdek onze folder!

Schrijf je in Blijf op de hoogte