Vaderdag cadeautips

Vaderdag komt er aan, je wil je vader eens goed verrassen maar je weet helemaal niet wat je in godsnaam voor hem moet kopen. Iedereen kent het probleem wel. Gelukkig zijn wij er nog bij tuincentrum Roegiers om jullie van inspiratie te voorzien, want naast een groot assortiment aan planten en bloemen kan je bij ons nog tal van andere leuke geschenken vinden voor de vader des huizes. Lees verder en ontdek onze tips hieronder!

Weberbarbecue

 

Met de positieve weersvoorspellingen in het vooruitzicht denkt je vader er waarschijnlijk aan om zijn oude barbecue weer van onder het stof te halen. Misschien is die roestbak wel aan vervanging toe en kan je hem een nieuwe cadeau doen voor Vaderdag. Gelukkig ben je daarvoor bij tuincentrum Roegiers aan het juiste adres. Als Weberspecialist beschikken wij over barbecues in alle soorten en maten. Bij ons vind je zeker een barbecue die perfect aan jouw voorkeuren voldoet. We zetten graag de Weber Spirit EPX-315 in de kijker want bij aankoop van deze gasbarbecue krijg je een gratis braadspit erbovenop.

Is zijn barbecue nog in perfecte staat? Misschien kan je jouw papa wel plezier dien met een van de vele Weberaccessoires. Dankzij deze accessoires kan je veel meer dan enkel vlees bakken. Met een pizzasteen maak je heerlijke pizza’s, met een braadspit gril je de sappigste kip en je kan zelfs wafels maken dankzij het speciaal ontworpen wafelijzer. Keuze genoeg!

Bomen

 

Misschien is je vader niet zo’n barbecuefanaat en spendeert hij liever tijd in zijn tuin. Vaders met groene vingers kan je plezieren met een nieuwe aanwinst voor zijn teergeliefde tuin. Exoten zoals olijfbomen, vijgenbomen of palmbomen zijn mooie toevoegingen aan de tuin en zijn zeker cadeaus die lang zullen standhouden met de juiste verzorging. Meer info over de bomen? Bij tuincentrum Roegiers staan we steeds paraat om u verder te helpen met professioneel advies.

Koelbox

 

Niet elke vader steekt graag continu zijn handen uit de mouwen in de tuin en geniet er liever van op zijn terras. Aan de levensgenieters kan je misschien beter een koelbox cadeau doen. Zo kan je vader zorgeloos genieten van frisse pintjes op zijn terras. Nodigt hij wel eens vrienden uit? Dan is een coolbar misschien wel een betere optie! Het is niet alleen zeer praktisch maar ook trendy en past perfect binnen het tuinmeubilair. Een zorgeloze Vaderdag gegarandeerd met continu gekoelde dranken.

Gouden tip van Véronique!

 

Een geschenk dat ik nog kan aanraden is een solar spot om planten te verlichten. Met deze slimme lampen kan je je volledige tuin sfeervol belichten en kan je vader ook in het donker genieten van zijn prachtige tuin. Naar mijn mening toch wel een must-have! Natuurlijk hebben we nog tal van andere mogelijke geschenken bij ons in het tuincentrum. Kom gerust een kijkje nemen en we helpen u graag verder met verdere suggesties. Tot snel!

Schrijf je in Blijf op de hoogte