1. Lekkers voor elke bbq liefhebber

Stel in ons tuincentrum zelf een Weber kruidenpakket samen om zo het hart van elke BBQ liefhebber voor je te winnen. Het is niet alleen mooi om af te geven, maar doet bovendien elke BBQ nog beter smaken.

2. Fleurige box voor de tuinliefhebber

Felco lanceert een ongelofelijk mooi geschenk voor €57 speciaal voor de feesten. De prachtige metalen doos bevat de allermooiste snoeischaar en interessante plantenkaartjes. Iedereen met groene vingers is ongetwijfeld super blij met dit geschenk!

3. Gezelligheid ten top

Tover een glimlach op het gezicht van de persoon aan wie je deze leuke babbelbox cadeau geeft. Ideaal om de gsm even te bannen van de tafel en een écht en vooral eerlijk gesprek aan te gaan. Deze babbelbox bezorgt je een toffe avond en haal je al voor €21.95 in huis!

4. Maak elke vogelspotter blij

Ben je op zoek naar een origineel geschenk? Geef dan de schoonheid van vogels in je tuin cadeau. Want zeg nu zelf, er is in de winter toch niets mooier dan roodborstjes en vinkjes in je tuin te spotten. Geef daarom een prachtig vogelhuisje of lekkere trio van vogelpindakaas cadeau.

5. Terrasschaal voor op de tuintafel

Ook in de winter kan je gerust bloemen cadeau geven. In ons tuincentrum ontdek je een groot aanbod aan prachtige terrasschalen om cadeau te geven aan je geliefde. Of misschien geef je dit wel gewoon aan jezelf cadeau?

6. Lekker leesvoer

De aller lekkerste gerechten voor de BBQ? Die ontdek je in de Weber boeken in ons tuincentrum. Ze staan vol tips en tricks om je volgende barbecue nog beter te doen smaken! Onweerstaanbaar als je het ons vraagt.

7. Trendy decoratie in alle kleuren

Dit seizoen hebben we een ongelofelijk aanbod aan decoratie. En dat in écht alle kleuren! Weet je niet goed wat kiezen? Vraag gerust even wat hulp of advies. We helpen je graag verder.

8. Vurig geschenk

Geef jij dit jaar warmte en gezelligheid cadeau? Ontdek het grote aanbod aan stijlvolle vuurschalen in ons tuincentrum. Deze zijn letterlijk en figuurlijk hartverwarmend om cadeau te geven.

9. Winterharde schoonheid

Op zoek naar een prachtige plant om cadeau te geven? Dan moet je de Heleborus zeker overwegen! Het is ook één van mijn persoonlijke favorieten omdat deze winterhard is. Zo geef je een plant cadeau waar je geliefde een hele winter van kan genieten.

10. Met een cadeaubon scoor je altijd!

Geen idee wat je exact moet geven? Maak iemand blij met een cadeaubon van ons tuincentrum. Waarom dit geschenk sowieso een goed idee is? Je geeft je geliefde de kans om te kiezen tussen groen voor in de tuin, planten of decoratie voor in huis, bbq materiaal, … Een cadeau vol mogelijkheden dus!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Cookies toe te staan. Meer informatie