Kom langs op ons ontdek & beleefweekend

Graag verwelkomen we u met een hapje en drankje in ons tuincentrum. Je ontdekt er de mooiste plantencombinaties en krijgt het nodige plantenadvies.

Bovendien kan je tijdens het volledige weekend nieuwe haagplanten aan een scherpe prijs reserveren. Ideaal voor het aankomend plantseizoen!

Wat is er te doen?

  • 10% op alle planten en bloembollen. Deze korting is geldig van 7 tot 16 oktober.
  • Tijdens het weekend bieden we een pannekoekje a volenté aan op de OCTA FIRE.
  • Advies op maat Demo voor interieur om zelf mee aan de slag te gaan op zondag 11 en 14 uur.
  •  

Voorverkoop haagplanten

Wenst u uw hagen reeds te bestellen? Het kan. Tijdens het ontdek- en beleefweekend is er een voorverkoop op onze haagplanten met ook 10% korting.

De verschillende maten zijn te zien en ook te bestellen Uitlevering is mogelijk vanaf eerste week november.

Ontdek onze mooiste plantencombinaties

Tijdens het weekend zetten we onze mooiste plantencombinaties in de kijker. We geven je uitleg over hoe je zelf planten kan combineren en welke planten het best bij elkaar passen. Breng dus zeker een foto mee van je plantenborden. Dan geven we je advies op maat! Tot in oktober?

Jij komt toch ook?

We staan steeds versteld dat mensen uit de buurt ons tuincentrum niet kennen. We zorgen voor beleving in het tuincentrum en er staan steeds mooie plantencombinaties klaar. Naast onze planten hebben we een unieke tuinwinkel met leuke tuinartikelen, we zijn WEBER-dealer voor de streek en sinds 2021 hebben we een nieuwe dierenafdeling waar we hond, kat, kip en konijn kunnen dienen. En niet te vergeten een leuke cosy decoafdeling waar je u kan laten gaan voor ww deco en daar vind je ook altijd trendy cadeauartikelen.

HET IS EEN MOOIE UITSTAP KOM GERUST EENS LANGS

Ontdek ons tuincentrum alvast via deze video

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Cookies toe te staan. Meer informatie